Pöydälle uusi ilme

 Inspiroitumista

Inspiroiduin tarpeeksi paljon RTV:llä ollessani, että päätin vihdoin antaa työpöydälleni uuden ilmeen. Vaikka sen vankka lakkapinta olikin ihan mukava ja itsestäänpuhdistuva, sen kiilto ja värimaailma eivät olleet minulle mieluisia. Pistin sitten hihat heilumaan.

Vaikeuttavia tekijöitä oli kolme: asun vuokralla, yksiössä, ja minulla on kaksi kissaa. Piti pähkäillä, miten tässä nyt sitten edetään.

Teossa

Aloitin homman hiomalla lakkapintaisen pöydän. Se oli pölyistä hommaa, mutta onneksi kissat pysyivät pois tieltä. He eivät pitäneet hiomisesta tulevasta melusta, ja hieman niitä hirvitti myös huonekalujen siirtely.

Tästä se lähtee.

Ihmettelyä myös aiheutti, miten saan homman toimimaan parhaiten. Lattia oli täysin suojattu paksuilla sanomalehdillä ja mainoksilla, mutta pöytä piti yhä saada jotenkin järkevään asentoon. Ensin yritin maalata pala palalta, mutta se oli enemmän ärsyttävää.

Ei näin.


Näin!

Seisoaltaan homma alkoi sujumaan paremmin! Jälki oli hyvin amatöörimäistä, mutta ei se minua haittaa. Tärkeintä on, että päätin tehdä jotain asialle. Suihkepullo on pöydällä kissoja varten - jos ne tulivat liian lähelle, ajoin ne pois.

Valmista tuli!Minun värimaailmaani parempi ratkaisu. :)

Kommentit

Suositut tekstit