Opiskelu muovaa ajattelutapaa

Ensimmäisen kuukausi vierähtänyt nopsaan!

Olen nyt opiskellut alaa kolmisen kuukautta ja olen huomannut tulleeni kriittisemmäksi sisustuksen suhteen. En ole niinkään kiinnittänyt huomiota omaan asuntooni, se on aina saanut olla vähän "sellainen", koska on joutunut elämään kierrätettyjen huonekalujen parissa. Nyt lähes joka päivä minua ärsyttää nykyinen sohvani. Se on aivan hirveä! Pitänee peittää se jonkinlaisella miellyttävällä kankaalla.

Toinen rumilus asunnossani on pieni 70-lukuinen pistävänvihreä lasikaappi. Otin sen ensimmäiseen asuntooni, koska se oli ainoa lasikaappi, jonka sain ottaa lapsuudenkodistani. Nyt sen väriteema on alkanut ärsyttämään. Uteliaitten kissojen kanssa ei mikä tahansa kaappi kelpaa.

Ehkä jonain päivänä pääsen uudistamaan kalustusta. En välttämättä suosi aivan uusien ostamista liikkeistä: Lähiseudulla on suuri kirpputori, mistä aina löytää jotain mielenkiintoista - ja edullista. Mielessä myös ehkä jonkinlainen "kestävän kehityksen" suosiminen. Miksi välttämättä hankkia täysin uutta, jos vähempikin kelpaa?

Kuun alun mietteitä tässä. Ehkä alan omalla ajallani suunnittelemaan omaan yksiööni uutta järjestystä!

Kommentit

Suositut tekstit