Esittely

Esittelyssä tekijä

Olen 6.3.1998 syntynyt sisustusalan opiskelija. Elin lapsuuteni ja nuoruuteni Kouvolassa, jossa myös suoritin ylioppilastutkinnon Kouvolan Yhteiskoulun Lukiossa (myöh. Kouvolan Yhteislyseo). Alkusuunnitelmissa oli mennä yliopistoon opiskelemaan historiaa ja arkistointia, mutta lopulta huomasin konkreettisen työn olevan enemmän oma juttuni.

Pidän suunnittelusta - oikeastaan en vietä päivääkään suunnittelemasta mitään. Myös suunnitelmat muuttuvat ripeästi tarpeen vaatien. Olen vuosien varrella käynyt yhä kiinnostuneemmaksi sisustamisesta ja sommittelusta. Päätin hakeutua sisustusalalle, ja tässä sitä nyt ollaan.

Blogini toimii yhtenä monena opiskeluprojektinani sisustusalan koulutuksessa - teknisestä opettelusta itsensä markkinointiin mediassa. Facebook, Instagram ja Pinterest tilini toimivat tämän rinnalla.

Assistentit esittelyssä

Projektin assistentit osallistuvat työskentelyyni intensiivisesti - on se sitten istumista näytön edessä tai elämän valoistamista pelkällä olemisellaan!

Assistentti Vincent
Vincent (synt. 19.3.2016) on maatiaiskissa sukulaisen pentueesta. Hän tuli elämääni lyhyellä varoitusajalla ja on toiminut motivaattorina useassa projektissa. Vincentin empaattinen läsnäolo pitää mielen virkeänä. Osaa hän myös tuoda minut maan pinnalle kesken keskittymisen erilaisilla tempuillaan - kuten tunkeutumalla ruokakaappiin.
Assistentti Nox
Nox (synt. Touko/Kesäkuu 2017) on ujo löytökissa Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykseltä. Tämän assistentin silmät luomoavat katsojat, joskin syynä on myös se, että hän pysyttelee piilossa vieraitten ollen paikalla ja vain silmät kiiluvat sängyn alta. Kaino ja herkkä, Nox on kuin minä kissana.

Kommentit

Suositut tekstit